Meet The Influencers Agency | About us!
69
post-template-default,single,single-post,postid-69,single-format-gallery,qode-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

About us!

About us!

Meet The Influencers Agency, opgericht door Wendy van Soest en Chéréneffe Fleur, maken zelf deel uit van de wereld van influencers. Wendy van Soest blogt voornamelijk over haar leven en de prachtige reizen die zij maakt, Chéréneffe Fleur heeft een online magazine waar zij dagelijks vrouwen op inspireert. Meet The Influencers Agency gaat voor jou op zoek naar dé perfecte match! Door de geschikte influencers collega’s uit te kiezen zorgt Meet The Influencers Agency voor dé perfecte match tussen merk en influencers. De kracht van Meet The Influencers Agency is dat zij een zo persoonlijk mogelijke relatie opbouwen met hun influencers.

Het neemt veel tijd en expertise in beslag bij om de juiste match te vinden.  Daarom helpt Meet The Influencers Agency, bedrijven hier graag bij. Meet The Influencers Agency neemt het vinden van de juiste influencers, het benaderen en het onderhouden van het contact en campagnes van de klant over. Zodat de klant zich volledig kan focussen op het merk zelf en Meet The Influencers doet de rest!

No Comments

Post a Comment